Hoppa till innehåll

Tjänster

Utöver hunddagis erbjuder vi pälsvård, bad, kloklipp, tandbehandlingar med mera.Vi har dessutom en hundfysioterapeut på plats som kan ge hunden välgörande behandlingar vid behov. För att underlätta hundägandet i en stressig vardag så blir även dessa bestyr gjorda under dagisvistelsen.
Boka samtliga tjänster på info@dog-house.se eller ring 0702-688 655

Vi erbjuder följande tjänster


Hundspa

Bad med schamponering, conditioner, borstning, fön och kloklippning.

Stor550 kr
Mellan450 kr
Liten350 kr
Trim av tassar och öron+ 100 kr
Urfällning+ 200 kr

Kloklippning

Kloklippning är en viktig del av hundens vardagliga skötseln. Ibland upplever hundägare att det är svårt att veta hur mycket man ska klippa utan att riskera att skada pulpan. Vi erbjuder hjälp med regelbunden kloklippning.

Per gång150 kr
10 kort1 200 kr

Tandbehandlingar

Vi är certifierade tandbehandlare hos CleanyTeeth Sweden och utför smärtfria behandlingar med ultraljudstandborste utan friktion, vibrationer eller bedövning. CleanyTeeth-tandborsten tar bort bakterier, beläggningar och plack samt hjälper till att minska inflammation i tandköttet. Obs! Våra behandlingar förebygger god munhälsa men ersätter inte regelbundna veterinärbesök.

Prova på-behandling

Bokas alltid första gången.Vi ser över hundens tänder och ser hur hunden reagerar på hantering med tandborsten. Utifrån detta kan vi boka lämplig behandling.

Pris 350 kr
Underhållsbehandling

Rekommenderas varannan till var 8:e vecka beroende på hundens munstatus. För en ren och frisk mun som enbart behöver underhållas t ex. efter större rengöring hos veterinär eller intensivbehandling hos oss.

Pris 450 kr
Intensivbehandling

För hund med tandstenspåbyggnad. Tandstenen reduceras med Cleany Teeth ultraljudborste och tandskrapa. Denna behandling kan behöva upprepas flera gånger om hunden har mycket tandsten.

Pris 750 kr

Fysioterapi
för din hund

Din hund kan få hjälp med bl.a. muskel- eller ledrelaterade problem som inflammation, spänningar, ojämn muskulatur, höftledsbesvär, ryggont m.m.

Att behandla sin hund i förebyggande syfte kan göra att man upptäcker saker i god tid. Det spelar ingen roll om din hund är en hårt arbetande tjänstehund eller en lugn familjehund, alla mår bättre av att få massage och beröring och vi är noga med att se till den enskilda individens behov.

I samarbete med HundPoolarn kan vi erbjuda olika behandlingsalternativ. Mer information om våra behandlingar hittar du här http://hundpoolarn.se/


Hundmassage (30 min)

1 gång 500 kr
5 ggr 2 200 kr
10 ggr 3 900 kr


Hundmassage och laserbehandling (30 min)

1 gång 580 kr
5 ggr 2 500 kr
10 ggr 4 300 kr               


Laserbehandling (15 min)

1 gång 380 kr
5 ggr 1 600 kr
10 ggr 3 000 kr

Avbokning ska ske senast kl 16:00 dagen före. Vid utebliven avbokning debiteras 650 kr.

Privat hundträning och konsultation

Behöver du hjälp med hundens träning eller lära dig att förstå din hunds beteende? Har du problem med koppelgående, hundmöten, hantering, ensam-hemmaträning, stress eller något annat som gör att hunden inte fungerar i vardagliga situationer?

Vi erbjuder konsultationer och privatträning helt anpassade efter dig och din hunds behov.

Pris 350 kr/tim