Om oss

DogHouse är mer än bara ett hunddagis

Att tillgodose varje hunds behov med respekt och positivt bemötande utefter varje individs förutsättningar är viktigt för oss. Vi har ett stort fokus på hundens hälsa och välbefinnande och hjälper mer än gärna till med individuella frågor som rör din hund. Vi som jobbar på DogHouse är välutbildade och har lång erfarenhet av att äga och arbeta med hundar. Hos oss finns, utbildad hunddagispersonal, en hundinstruktör och hundpsykolog, en diplomerad hundfysioterapeut samt certifierade tandbehandlare.

Vi som jobbar på DogHouse

Maria Carlunger

Jag startade DogHouse Mölndal i februari 2014. Drömmen sedan barnsben, att få arbeta med hundar, gick äntligen i uppfyllelse efter många kringelikrokar och ”sidospår” i affärsvärlden. Jag är utbildad Hundinstruktör, Hunddagisföreståndare och Problemhundskonsult samt certifierad tandbehandlare hos CleanyTeeth Sweden.

Jag är aktiv medlem i Brukshundklubben och håller regelbundet kurser. Det har funnits många älskade hundar i mitt liv, alla med olika personligheter, egenheter och raser. Just nu finns det tre Belgiska vallhundar i familjen, Tarras, Phlax och Rania. På fritiden tränar och tävlar jag i bruks-, spår, sök, lydnad, mondioring och specialsök.

Utbildningar
Hunddagisutbildning Hundens Hus, Göteborg Hundinstruktörsutbildning Hundens Hus, Göteborg Hundpsykolog/Problem-hundskonsult Hundens Hus, Göteborg
Allmänlydnadsinstruktör Svenska Brukshundklubben

Rebecca Marberg

Rebecca har arbetat som dagispersonal på DogHouse sedan augusti 2014. Rebecca har genomgått Hunddagisutbildning på Hundens Hus och är certifierad tandbehandlare hos CleanyTeeth Sweden.  Hon har lång erfarenhet av att äga hund i familjen. Hon har också arbetat som dagmatte och hundrastare sedan unga år. 
Just nu har hon ingen egen hund men planerat att skaffa en inom kort. 

Rebecca arbetar i Mölndal men kommer också att synas i Billdal framöver. 

Sandra Bylund Helgesson

Sandra har arbetat som dagispersonal på DogHouse sedan februari 2016. Sandra har genomgått hunddagisutbildning på Kungliga Hundar och är certifierad tandbehandlare hos CleanyTeeth Sweden. Hon har arbetat med hundrastning och hunddagis.

Sandra har lång erfarenhet av att äga egen hund. Maja en golden/rottweiler/dobermanblandning är hennes ständiga följeslagare och hon har dessutom tre katter i sin flock.

Sandra arbetar i Mölndal.

Belinda Mossenberg

Belinda började på DogHouse i april 2021. Hon är både diplomerad hundmassör hos Axelsons Animal Massage School och diplomerad laserterapeut för hund och häst hos Irradia AB och driver företaget HundPoolarn. Belinda har tidigare drivit ett rehabcenter med hundsim i Kungsbacka och har också tidigare erfarenhet av att arbeta på hunddagis. 

Belinda har alltid haft ett brinnande intresse för djur och deras rörelser och muskulatur. Belinda bor på en gård med hästar, katter, två Grand Danois, Greta & Sune och en Ratonero Bodeguero Andaluz, Linus.

Belinda kommer att arbeta både i Mölndal och Billdal.