Hoppa till innehåll

DogHouse Billdal

Våra hundar är älskade familjemedlemmar och vi förstår vikten av att känna sig trygg med att överlåta omsorgen om vovven till någon annan. Vetskapen om att hunden trivs och får sina behov tillgodosedda under tiden matte och husse jobbar underlättar livet med att ha en hund. Hos oss får hundarna regelbundna promenader och daglig mental och fysisk aktivering. De vistas tillsammans i mindre grupper eller i flock och lär sig umgås med varandra under kontrollerade former.

Allmänna villkor och regler för vistelsen på DogHouse

Hunden ska trivas och uppvisa gott beteende. Den ska vara rastad när den lämnas på morgonen.
Löptikar

När tiken löper är hon välkommen att komma till dagis om hon mår bra och dagisvistelsen fungerar väl, dock måste hon stanna hemma när hon är i höglöp.  

Hanhundar

Hanhundar ska vara kastrerade, kemiskt eller kirurgiskt från att hunden är könsmogen.  

Valpar

Vi tar emot valpar från ca 5 månaders ålder beroende på valpens mognad.

Inskolning

Inskolningen brukar ta en till två veckor – tillsammans lägger vi upp inskolningen så att det passar hunden och ägarens förutsättningar.


Hälsoregler och vid skada

  • Hunden ska vara fullt frisk och vara fri från löss, skabb eller annan ohyra.
  • Hunden får inte komma till dagis om den är sjuk, skadad eller bär på en smitta. Den bör stanna hemma tills den kan delta i promenader och aktiviteter.
  • DogHouse har rätt att vägra ta emot eller skicka hem hunden vid misstanke om sjukdom eller smitta.
  • Hunden skall behandlas med fästingmedel, medicinskt eller droppar. (t ex Bravecto, Frontline eller motsvarande) Obs! Ej fästinghalsband.
  • Hunden ska vara fullt vaccinerad enligt vaccinationsprogram. Vaccinering mot kennelhosta ska ske årligen. Vaccinationsintyg ska kunna uppvisas.
  • Hunden ska vara liv- och veterinärvårdsförsäkrad. Ägaren ska därtill ha en ansvarsförsäkring på sin hund via hemförsäkringen.

DogHouse Billdal

DogHouse Billdal är vårt hundcenter i Bolshedens industriområde i Billdal, lättillgängligt längs 158:an och kommunikationer. I nyrenoverade, ljusa lokaler på 200 kvm vistas hundarna i grupper eller går fritt i en flock. Alla rum är trevligt möblerade med bäddar, soffor, dynor och filtar. Bakom husknuten har vi tillgång till ett härligt skogsområde med många fina promenadstigar. Området kring Bolsheden erbjuder fina promenadvägar både i natur och bebyggelse. I anslutning till lokalen finns en rastgård där hundarna kan spinga fritt och leka. Utöver hunddagis erbjuder vi aktivering, spa, kloklipp och tandbehandlingar. Vi har dessutom en hundfysioterapeut som erbjuder välgörande massage- och laserbehandlingar vid behov.

Öppettider

Mån – Tor kl 07.00 – 18.00
Fre kl 07.00 – 17.00

Pris

Dagisarvoden
Heltid 4 100kr/mån
Deltid 3 500 kr/mån

Intresseanmälan

DogHouse Billdal
Bolshedens industriväg 34, 427 50 Billdal
076-105 02 33