Vi som jobbar på DogHouse


Jag och Lova

Jag och Lova

Maria Carlunger

Jag startade DogHouse Hundkonsult i februari 2014. Min dröm sedan barnsben var att få arbeta med djur och efter många kringelikrokar och sidospår har drömmen äntligen gått i uppfyllelse. Efter en lång karriär inom marknadsföring, kommunikation och event har jag sadlat om till att arbeta med hundverksamhet – ett intresse som jag länge har velat ägna mig åt på heltid. Jag tog över det väletablerade Samsas Hunddagis som har funnits i drygt 17 år.

Mitt intresse för djur och framförallt hundar började mycket tidigt. Ormar, ödlor, humlor, små fåglar, en igelkott och en kråka fick tack vare min försorg, ett betydligt bättre liv (det var i alla fall min fasta övertygelse, hm?)

Det har funnits många hundar i mitt liv. Som sjuåring kom Ceasar en strävhårig tax, in i mitt liv och därefter har jag haft åtta hundar, alla olika raser. Springer spaniel, briard, golden, boxer/labrador blandning, jaktlabbe och schäfer.   Nu har jag min fina tervuerenkille Tarras som hjälper till att hålla ordning på dagiset. Har är en riktigt arbetsnarkoman och vi är mycket aktiva tillsammans med agility, lydnad och spår. 

Jag är utbildad hundinstruktör och hunddagisföreståndare på Hundens Hus i Göteborg. Jag har nästan avslutat min hundpsykologutbildning för att utöver hunddagisverksamheten kunna arbeta som hundpsykolog/ problemhundskonsult. 

Anna, Pantera, Nirvana och Riff

Anna Halfvarsson

Info kommer snart

 

 

 

Rebecca Marberg

Info kommer snart

 

Samarbetspartners

Belinda Hundpoolarn

Vi hjälper din hund att på bästa sätt må så bra som möjligt!

För att det ska bli trivsamt för oss alla är vi noga med att ha en bra relation till både hund och ägare.

Hunden är för många den bästa vännen och vare sig det är en familjehund eller en hårt arbetande kollega så kan obalans och skador uppstå.

Mottagning finns i Lindome/Hällesåker!

Kontaktuppgifter
Tfn: 0705-639429
e-post: info@hundpoolarn.se
www.hundpoolarn.se