DogHouse hunddagis


Tryggt Personligt och Meningsfullt

DogHouse Hunddagis erbjuder en trygg och meningsfull vistelse för hunden när matte och husse arbetar. I fin hemmiljö, med stora rastgårdar och fina promenadområden tillgodoses varje hundindivids behov av aktivitet och vila.

Gedigen kunskap och passionerat engagemang

Respekt och positivt bemötande av både hundar och ägare är våra ledord. Vi tillämpar endast positiv förstärkning av önskade beteenden.

Vi som jobbar på DogHouse har lång erfarenhet av hund, vi är engagerade och välutbildade personer som har hunddagisutbildning, är hundinstruktörer och problemhundskonsulter.

Vi hjälper gärna till med individuella frågor som rör hunden.

Mer än bara dagis

Vi garantera regelbundna promenader och daglig mental aktiviering samt låter hundarna få leka och busa med jämbördiga kompisar under kontrollerade former. Utöver hunddagis erbjuder vi dessutom pälsvård, bad, kloklipp, massage och laserbehandlingar mm. Dessutom har vi en hundfysioterapeut på plats som kan ge hunden en välgörande behandling vid behov. För att underlätta hundägandet i en stressig vardag så blir även dessa bestyr gjorda under dagisvistelsen.

Som en liten bonus har hunddagishundarna möjlighet till inackordering i mån av plats i hemmiljö om matte eller husse reser bort. (Bokas i förväg)

Våra lokaler

DogHouse ligger i Lackarebäck i Mölndal, lättillgängligt längs med E6:an. Våra lokaler är personliga och hemtrevliga. Hundarna vistas i mindre grupper beroende på storlek, kön och personlighet. Hundarna går fritt i sina rum, som är trevligt möblerade med soffor, bäddar, dynor och filtar. Dessutom finns det ett rum för aktivering som är utrustat med diverse träningsredskap och leksaker.

I anslutning till huset har vi en stor inhägnad trädgård där hundarna rastas på morgonen och eftermiddagen.

Inte långt ifrån hundagiset disponerar vi en stor hundrastgård på 2500 kvm. Vi alternerar längre vistelser i rastgården med promenader i de fina strövområdena i området kring Lackarebäck med
sina fina stigar och vattendrag.

Mysiga sängplatser

Mysiga sängplatser

Godisträd i trädgården

Godisträd i trädgården

En dag på dagis

Kl 07:00-09:00   Inlämning av hundarna. Lek och mys.

Kl 09:00-09:30   Rastning i trädgården.

Kl 09:30-11:00    Vila 

Kl 11:00-13:00    Promenader och/eller spring i stora rastgården.

Kl 13:00-15:00   Lunch, aktivering, vila.

Kl 15:00-18:00  (fre 17:00) Hämtning av hundarna, lek och mys.